Όροι & Προϋποθέσεις

Α. Γενικά

Στόχος της δημιουργίας της παρούσας ιστοσελίδας (cafellinion.gr) είναι η παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών στους χρήστες-επισκέπτες της. Η χρήση της Ιστοσελίδας διέπεται από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, και προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους από τον χρήστη. Ο χρήστης για να συνεχίσει, καλείται αφότου διαβάσει προσεκτικά τους κατωτέρω όρους, να επιλέξει την αποδοχή τους κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο το οποίο βρίσκεται πιο κάτω. Σε περίπτωση διαφωνίας του, καλείται να μην κάνει χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας.

Οι όροι και προϋποθέσεις που παρατίθενται στην παρούσα Ιστοσελίδα καθώς και οποιαδήποτε εθνική, κοινοτική ή διεθνής νομοθεσία η οποία αφορά ή σχετίζεται με το Διαδίκτυο ή τον Παγκόσμιο Ιστό εν γένει, δεσμεύουν άπαντες τους επισκέπτες ή χρήστες της Ιστοσελίδας. Η Εταιρία μπορεί ανά πάσα στιγμή κατά ελεύθερη κρίση να αναθεωρήσει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις ή να θεσπίσει ειδικότερους όρους χρήσης οι οποίοι υπερισχύουν των γενικότερων σε περίπτωση σύγκρουσης, με ενημέρωση της παρούσας Ιστοσελίδας στο αντίστοιχο σημείο. Χρήση της Ιστοσελίδας από τον επισκέπτη – χρήστη μετά την ενημέρωσή του για τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης, συνεπάγεται την αποδοχή τους.

H Εταιρία καταβάλλει εύλογες προσπάθειες για τη συντήρηση και την εξασφάλιση της διαθεσιμότητας της Ιστοσελίδας και του Περιεχομένου της. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι η διαθεσιμότητα είναι συνάρτηση διαφόρων παραγόντων όπως του εξοπλισμού των χρηστών, άλλων δικτύων επικοινωνιών ή του μεγάλου αριθμού ατόμων που προσπαθούν να συνδεθούν με το Διαδίκτυο ταυτόχρονα. Η Εταιρία έχει τη διακριτική ευχέρεια να προβεί σε συντήρηση της Ιστοσελίδας, να μεταβάλει τη φύση και το περιεχόμενό της, να διακόψει ή να αναστείλει τη λειτουργία της ανά πάσα στιγμή, άνευ προειδοποίησης. Επίσης, η λειτουργία της Ιστοσελίδας ενδέχεται να διακοπεί, να ανασταλεί ή να παρεμποδιστεί είτε μόνιμα είτε προσωρινά εξαιτίας γεγονότων εκτός ελέγχου/ επιρροής της Εταιρίας ή ανεξαρτήτως της βούλησής της.

Η Εταιρία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει ότι το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας θα περιλαμβάνει πλήρεις, ακριβείς, σαφείς, έγκυρες, κατατοπιστικές, επίκαιρες, αληθείς και μη παραπλανητικές πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν προκύπτει οποιασδήποτε μορφής ευθύνη, δέσμευση ή εγγύηση της Εταιρίας σχετική με την ασφάλεια και το Περιεχόμενο της Ιστοσελίδας. Οι επισκέπτες-χρήστες της Ιστοσελίδας αποδέχονται την πιθανότητα αδυναμίας ελέγχου εκ μέρους της Εταιρίας του συνόλου του Περιεχομένου της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της. Επιπλέον, η Εταιρία δεν παρέχει εγγύηση ότι η χρήση των πληροφοριών, στοιχείων ή υλικών που περιλαμβάνονται στο Περιεχόμενο της Ιστοσελίδας από χρήστες / επισκέπτες δεν θα προσβάλλει δικαιώματα τρίτων.

Η χρήση της Ιστοσελίδας από κάθε χρήστη γίνεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη. Το περιεχόμενο της παρούσας Ιστοσελίδας δεν αποτελεί και δεν δύναται σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως παροχή συμβουλής, άμεσης ή έμμεσης προτροπής των χρηστών να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη. Η αξιολόγηση του περιεχομένου της παρούσας Ιστοσελίδας εναπόκειται σε κάθε χρήστη ο οποίος αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός του.

Στην Ιστοσελίδα της Εταιρίας, για λόγους διευκόλυνσης και εξυπηρέτησης των χρηστών της, έχει ακολουθηθεί η πρακτική της παραπομπής μέσω «συνδέσμων», hyperlinks ή banners σε άλλες ιστοσελίδες, για το περιεχόμενο, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τους όρους χρήσης, την πολιτική ασφαλείας, τη νομιμότητα και εγκυρότητα των οποίων, η Εταιρία δεν εγγυάται και επομένως δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Κατά συνέπεια η σύνδεση με αυτούς πραγματοποιείται με ατομική ευθύνη του κάθε χρήστη. Οι πάροχοι των Ιστοσελίδων αυτών έχουν την πλήρη αστική και ποινική ευθύνη για την ασφάλεια, τη νομιμότητα και την εγκυρότητα του περιεχομένου των ιστοσελίδων και υπηρεσιών τους. Στις υποχρεώσεις των χρηστών συγκαταλέγεται η συμμόρφωση με τους όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από τη χρήση / επίσκεψη αυτών των ιστοσελίδων, οι χρήστες καλούνται να απευθύνονται στους αντίστοιχους παρόχους.


Β. Πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία

 

Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Η Ιστοσελίδα και το Περιεχόμενό της αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της Εταιρίας και αποτελεί αντικείμενο προστασίας των σχετικών διατάξεων του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Στο Περιεχόμενο της Ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνονται όλα τα εμπορικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, ευρεσιτεχνίες, επωνυμίες, κείμενα, εικόνες, γραφικά, σχέδια, φωτογραφίες, προγράμματα, πληροφοριακό υλικό κάθε μορφής, δεδομένα, λογισμικό, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά για συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τον Ν. 2121/1993 (όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα), την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με τον Ν. 100/1975) και τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας στο διαδίκτυο, απαγορεύεται ρητώς οποιασδήποτε μορφής αντιγραφή, τροποποίηση, παρέμβαση, μεταφορά, διανομή, μεταπώληση, εκμίσθωση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση σε ηλεκτρονική ή μηχανική μορφή, αποθήκευση, εκτύπωση, δημιουργία παράγωγης εργασίας, φόρτωση (download) από οποιονδήποτε ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό φορέα του Περιεχομένου της Ιστοσελίδας. Προϊόντα, υπηρεσίες, επωνυμία, εμπορικά σήματα ή διακριτικά γνωρίσματα τρίτων που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα της Εταιρίας, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν και τη σχετική ευθύνη.

Τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, διακριτικά γνωρίσματα που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα και οι απεικονίσεις προσώπων ή τόπων ή πραγμάτων που αποτελούν μέρος του Περιεχομένου της, είναι ιδιοκτησίας της Εταιρίας ή τρίτων. Η χρήση τους, απαγορεύεται αυστηρά άνευ εξασφάλισης προηγούμενης έγγραφης άδειας από την Εταιρία, εκτός αν υπάρχει διαφορετική πρόβλεψη στους ισχύοντες όρους χρήσης. Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας δεν αποτελεί και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως παραχώρηση ρητής ή σιωπηρής άδειας ή δικαιώματος χρήσης, οποιουδήποτε Εμπορικού Σήματος εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα χωρίς την έγγραφη άδεια της Εταιρίας ή των τρίτων που μπορεί να κατέχουν τα Εμπορικά Σήματα που εμφανίζονται σ’ αυτή.

Οι πληροφορίες που υποβάλλονται στην Εταιρία μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας, λογίζονται ως πληροφορίες μη εμπιστευτικού χαρακτήρα και δεν αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του εν λόγω χρήστη. Ιδιοκτησία της Εταιρίας συνιστά εφόσον κάτι τέτοιο είναι δυνατόν, ό,τι μεταφέρεται ή αναμεταδίδεται ή αποστέλλεται μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας. Η Εταιρία δύναται να συλλέγει περιορισμένες πληροφορίες για τις εμπορικές της δραστηριότητες.


Γ. Ευθύνη της εταιρίας

 

Η εταιρία εκθέτει στον παγκόσμιο ιστό την ιστοσελίδα της και το ηλεκτρονικό της κατάστημα δοκιμαστικά και άνευ ουδεμίας εγγυήσεως. Οι χρήστες καλούνται να μην την επισκέπτονται αν δεν την εμπιστεύονται. Οι χρήστες καλούνται επίσης να χρησιμοποιούν λογισμικό προστασίας από ηλεκτρονικούς ιούς και άλλου είδους κακόβουλο λογισμικό.

Οποιεσδήποτε άμεσες, επιγενόμενες, παρεπόμενες, έμμεσες ή αποθετικές ζημιές προκύψουν από την πρόσβαση κάθε χρήστη στην Ιστοσελίδα, ή την χρήση αυτής, δεν γεννούν ευθύνη της Εταιρίας, ή των στελεχών της, ή των διευθυντών της, ή των εργαζομένων ή των συνεργατών της, ή οιωνδήποτε αντιπροσώπων της, Επιπλέον πρέπει να τονιστεί ότι οτιδήποτε περιέχει η Ιστοσελίδα παρέχεται στους χρήστες «ως έχει» (as is), χωρίς οποιαδήποτε εγγύηση.

Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για ζημίες και έξοδα τα οποία προκύπτουν σε σχέση με αυτήν την Ιστοσελίδα, τη χρήση της, ή την αδυναμία χρήσης της, από οποιοδήποτε πρόσωπο, ή σε σχέση με αδυναμία εκτέλεσης, λάθος, παράλειψη, διακοπή, ελάττωμα, καθυστέρηση λειτουργίας ή εκπομπής ή πτώση γραμμής συστήματος. Σε περίπτωση κατά την οποία προκληθεί ζημία, ή βλάβη, ή μόλυνση από ηλεκτρονικούς ιούς στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή σε άλλο ηλεκτρονικό μέσο που χρησιμοποιηθεί από χρήστη για την πρόσβαση / επίσκεψη / χρήση της Ιστοσελίδας ή για την λήψη οποιουδήποτε υλικού, δεδομένων, κειμένου, εικόνων, βίντεο, ή ήχου του Περιεχομένου της, η Εταιρία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τα οποία διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου, παρέχονται στους χρήστες – επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος «ως έχουν». Η Εταιρία δεν εγγυάται ότι το περιεχόμενο της παρούσας Ιστοσελίδας και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των χρηστών. Η Εταιρία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσεως σχετικές με τη λειτουργία ή τη χρήση της Ιστοσελίδας, ούτε για τυχόν ζημία θετική, ειδική ή αποθετική η οποία προκλήθηκε είτε από επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου είτε από τρίτους.

Η Εταιρία δεν ευθύνεται ούτε αναλαμβάνει κανενός είδους υποχρέωση αποζημίωσης για αξίωση που σχετίζεται με το Περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, ούτε για οποιοδήποτε σφάλμα, απλή ή συκοφαντική δυσφήμηση, εξύβριση, προσβολή, παράλειψη, ψεύδος, βωμολοχία, πορνογραφία, βλασφημία, κίνδυνο ή ανακρίβεια συναντάται στο Περιεχόμενο της Ιστοσελίδας.

Σημειώνεται ότι κανένας από τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας δεν θίγει τα νομοθετικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα των καταναλωτών.


Δ. Υποχρεώσεις των χρηστών

 

Οι χρήστες υποχρεούνται να κάνουν χρήση της ιστοσελίδας, κατά τρόπο σύμφωνο με τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά, καθώς και από την υιοθέτηση παράνομων πρακτικών και πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού. Οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και τη μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα προς Κράτη-Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τρίτες χώρες. Ο επισκέπτης της Ιστοσελίδας υποχρεούται, να μην εμποδίζει τη χρήση της από τρίτους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να βλάψουν τη λειτουργία της Ιστοσελίδας, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών της εταιρίας. Αν ο επισκέπτης της Ιστοσελίδας τη χρησιμοποιήσει κατά τρόπο παράνομο ή κατά τρόπο που αντιτίθεται στους παρόντες όρους, υποχρεούται να αποζημιώσει την Εταιρία για την όποια θετική ή αποθετική της ζημία.

Απαγορεύεται στους χρήστες η αποστολή/ μεταφορά/ διακίνηση μέσω της Ιστοσελίδας υλικού το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί παράνομο, απειλητικό, βλαβερό, συκοφαντικό, υβριστικό, δυσφημιστικό, προσβλητικό, πορνογραφικό, βλάσφημο, ενοχλητικό, χυδαίο, άσεμνο, ή οποιουδήποτε υλικού θα μπορούσε να αποτελέσει ή να ενθαρρύνει παράνομη ή αξιόποινη συμπεριφορά, ή να αποτελέσει παραβίαση του απόρρητου κάποιου άλλου, ή να εκφράσει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις.

Εφόσον μέσω της Ιστοσελίδας της Εταιρίας είναι δυνατή η διενέργεια συνομιλιών στο ευρύτερο Διαδίκτυο, αυτή θα πρέπει να γίνεται με βάση τους όρους που υπαγορεύει ο Κώδικας Συμπεριφοράς Χρηστών INTERNET («NETIQUETTE»). Απαγορεύεται ρητά στους χρήστες της Ιστοσελίδας η υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων που αντιτίθενται στην NETIQUETTE.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των επισκεπτών-χρηστών της Ιστοσελίδας με τους παρόντες όρους χρήσης και το ισχύον δίκαιο, η Εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να προβεί σε κάθε αναγκαία ενέργεια όπως ιδίως σε απαγόρευση της πρόσβασής τους σε όλες ή σε τμήμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω της Ιστοσελίδας καθώς και σε επεξεργασία, μετακίνηση και διαγραφή μηνυμάτων, σεβόμενη την αρχή της αναλογικότητας.


Ε. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία

 

Οι συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις καθώς και κάθε τροποποίησή τους διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται γι’ αυτό το λόγο η ισχύς των υπόλοιπων όρων. Για κάθε διαφορά που ανακύπτει από τη χρήση της Ιστοσελίδας, αρμοδιότητα έχουν τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.


Z. Προσωπικά Δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη-χρήστη των υπηρεσιών της σελίδας, υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Από 25 Μαίου έγινε εφαρμογή της Ευρωπαικής οδηγίας GDPR (ΓΚΠΔ) με την οποία προσαρμώσαμε την διαδικασία συλλογής προσωπικών δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξατε σε αυτό το σύνδεσμο.

Σε περίπτωση κατά την οποία οι χρήστες της Ιστοσελίδας, παρέχουν οικειοθελώς μέσω αυτής τυχόν προσωπικά τους δεδομένα (π.χ., το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση του e-mail ), η Εταιρία δύναται να τα συγκεντρώνει σε Αρχείο και να τα επεξεργάζεται για τον οικείο σκοπό και να προχωρήσει σε διαγραφή αυτών μετά απο επιθυμία του χρήστη ή δύνοντας αυτόματα την δυνατότητα διαγραφής αυτών μέσα από τα συστήματα της.

Η Εταιρία μας δύναται να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών – επισκεπτών της σελίδας μόνο αν τα δεδομένα αυτά παρέχονται οικειοθελώς από τους χρήστες της για τους ακόλουθους σκοπούς :

– Παροχή των υπηρεσιών που επιλέγουν οι χρήστες μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας (π.χ. διενέργεια αγορών από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, συμμετοχή σε διαγωνισμούς).

– Ποιοτική εξυπηρέτηση των χρηστών και βελτίωση μέσω των πληροφοριών αυτών, των προϊόντων και υπηρεσιών της Εταιρίας.

– Ενημέρωση για νέα προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και για τις υπάρχουσες προσφορές, κατόπιν συγκατάθεσης των χρηστών.

– Διαφημιστική προβολή των προϊόντων της Εταιρίας, μελλοντική επικοινωνία με τους χρήστες, πραγματοποίηση ερευνών αγοράς, ή με κάθε τρόπο προώθηση προϊόντων της Εταιρίας από απόσταση, κατόπιν προηγούμενης συγκατάθεσης των χρηστών.

Η Εταιρία σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύει τα στοιχεία πιστωτικών καρτών των πελατών της, που κάνουν χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας. Η μοναδική πληροφορία που λαμβάνει η Εταιρία μετά το πέρας της διαδικασίας είναι η ενημέρωση ολοκλήρωσης ή ακύρωσης της πληρωμής από την πλευρά του πελάτη.

Κάτοχος και υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που θα έχει στην κατοχή της στο αρχείο της για τον ως άνω σκοπό θα είναι η Εταιρία Cafellinion – Καφελλήνιον, που έχει έδρα τη Νάουσα – Ημαθίας, Εμμ. Παππά 7 , τηλ +30 23320 29317 όπου θα είναι εγκατεστημένο και το αρχείο της. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η κατά συναίνεση των φορέων των προσωπικών δεδομένων αποστολή ενημερωτικού υλικού, η οποία έχει διαφημιστικούς σκοπούς και η βελτίωση της αναγνωρισιμότητας της εταιρίας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρία. Η Εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να διαβιβάσει τα Προσωπικά Δεδομένα των χρηστών σε συνδεδεμένες μ’ αυτήν επιχειρήσεις εφόσον αυτό επιβάλλεται από λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης της συναλλακτικής σχέσης της με το χρήστη ή για στατιστικούς ή ιστορικούς λόγους. Εφόσον ο χρήστης έχει συμπληρώσει το σχετικό πεδίο και έχει συγκατατεθεί στην αποστολή προς αυτόν ενημερωτικού και προωθητικού υλικού για διαφημιστικούς λόγους, η Εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματος, κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσης του χρήστη, να ανακοινώνει τα Προσωπικά Δεδομένα του σε τρίτους για τη διαφημιστική προβολή των προσφερομένων από αυτούς προϊόντων και σε επιχειρήσεις που κάνουν έρευνα αγοράς ή άλλη παρόμοια δραστηριότητα.

Οι χρήστες οι οποίοι έχουν γνωστοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα τους στην εταιρία έχουν τα εξής Δικαιώματα:

Α – Το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που τους αφορούν και βρίσκονται στην κατοχή της Εταιρίας,

Β – Πληροφόρησης για:

α) Όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και την προέλευσή τους,

β)Τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών,

γ)Την εξέλιξη της επεξεργασίας για το χρονικό διάστημα από την προηγούμενη ενημέρωση ή πληροφόρησή του,

δ) Τη λογική της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας,

ε) κατά περίπτωση, τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τη δέσμευση (κλείδωμα) των δεδομένων των οποίων η επεξεργασία δεν είναι σύμφωνη προς τις διατάξεις του νόμου 2472/1997.

Γ – Το δικαίωμα αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων που το αφορούν, Δ- Το δικαίωμα προσωρινής δικαστικής προστασίας.

Ε – Η συγκατάθεση των συμμετεχόντων στην συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών τους –μη ευαίσθητων- δεδομένων μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα. Η Εταιρία Cafellinion – Καφελλήνιον, τηρεί όλες, τις από το Νόμο 2472/1997, υποχρεώσεις της. Το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων έχει δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή την διακοπή αποστολής του ενημερωτικού υλικού.

Το δικαίωμα αντίρρησης ασκείται και απευθύνεται εγγράφως στον υπεύθυνο επεξεργασίας και πρέπει να περιέχει αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων. Για την εξάσκηση του δικαιώματός του αυτού ο κάθε χρήστης μπορεί να επικοινωνεί με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών της Εταιρίας, στα γραφεία της.

Εάν ο ίδιος ο χρήστης γνωστοποιεί αυτοβούλως τα προσωπικά του δεδομένα μέσω της Ιστοσελίδας σε τρίτα πρόσωπα απευθείας, εναπόκειται στον ίδιο να προβεί εάν το επιθυμεί στην έρευνα των όρων που αφορούν την προστασία των προσωπικών του δεδομένων. Με τη γνωστοποίηση των προσωπικών του δεδομένων σε τρίτα πρόσωπα, έστω και μέσω της Ιστοσελίδας της Εταιρίας, ο χρήστης αποδέχεται ότι η Εταιρία δεν ευθύνεται για την ενδεχόμενη χρήση τους από τα τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση γνωστοποίησης από τρίτο πρόσωπο-χρήστη προσωπικών δεδομένων άλλου προσώπου μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας άνευ προηγούμενης συναίνεσής του, η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη, καθώς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει με τα υπάρχοντα τεχνολογικά δεδομένα την ταυτότητα του κοινοποιούντος χρήστη. Ο επισκέπτης – χρήστης της Ιστοσελίδας εγγυάται για την αλήθεια και τη γνησιότητα των προσωπικών δεδομένων τα οποία υποβάλλει στην Εταιρία καθώς και για το ίδιο το δικαίωμα υποβολής τους.

Ανήλικοι χρήστες 

Η πολιτική της Εταιρίας είναι εναντίον της συγκέντρωσης δεδομένων ανηλίκων, δηλαδή ατόμων ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ ετών.

Cookies 

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων τα οποία αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του προσώπου που επισκέπτεται μία Ιστοσελίδα, για την τήρηση στατιστικών στοιχείων (προκειμένου να καθορίζονται οι δημοφιλείς διαδικτυακές περιοχές ή για λόγους marketing) και τη διευκόλυνση της πρόσβασης του χρήστη στην Ιστοσελίδα που επιθυμεί.

Τα cookies δεν εγκυμονούν κινδύνους για το σύστημα του υπολογιστή του χρήστη ή για τα αρχεία του. Χρήστης ο οποίος δεν επιθυμεί τη συλλογή πληροφοριών μέσω των cookies, έχει τη δυνατότητα μέσω ρύθμισης στο πρόγραμμα πλοήγησής του στο INTERNET να διαγράψει τα ήδη υπάρχοντα και να επιλέξει είτε να απορρίπτονται αυτομάτως τα μελλοντικά cookies, είτε να αποφασίζει για την απόρριψη ή την αποδοχή κάθε συγκεκριμένου cookie στον υπολογιστή του με αναπόφευκτη ωστόσο συνέπεια να καταστεί πιο δύσκολη ή αδύνατη η χρήση ορισμένων τμημάτων της τοποθεσίας.

Ασφάλεια 

Η Εταιρία καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της παρούσας Ιστοσελίδας τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα οποία κατά την κρίση της Εταιρίας δύνανται να μεταβληθούν ή να τροποποιηθούν. Οι χρήστες ωστόσο ενημερώνονται ότι η αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω υπηρεσιών ηλεκτρονικών φορμών δεν αποτελεί τον πλέον ασφαλή τρόπο αποστολής, καθώς ενέχει κινδύνους ανάγνωσης των πληροφοριών αυτών από τρίτα πρόσωπα, μη εξουσιοδοτημένα.

Διαφημιστικά / Ενημερωτικά Μηνύματα 

Ο χρήστης-επισκέπτης της Ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα, εάν το επιθυμεί, να ζητά να πληροφορείται για τα νέα προϊόντα που διαθέτει η Εταιρία στην αγορά και για τυχόν άλλες προσφορές, με την αποστολή διαφημιστικών -ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική του διεύθυνση ή μέσω τηλεφώνου. Δεν πρόκειται να γίνει καταχρηστική χρήση της εν λόγω υπηρεσίας. Ο χρήστης μπορεί σε κάθε περίπτωση και οποτεδήποτε να ζητήσει τη διακοπή λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων, ενώ η Εταιρία πριν από την αποστολή τους συμβουλεύεται το προβλεπόμενο από το άρθρο 19 παρ. 4 εδ. δ’ και 13 παρ. 3 του νόμου 2472/1997, μητρώο της Αρχής στο οποίο καταχωρίζονται τα πρόσωπα που δεν επιθυμούν να περιλαμβάνονται σε αρχεία, τα οποία έχουν ως σκοπό την προώθηση προμήθειας αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών εξ’ αποστάσεως.

Η Εταιρία παρέχει στους χρήστες της Ιστοσελίδας της την δυνατότητα αποστολής newsletter στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση εφόσον δηλώσουν ότι επιθυμούν να επωφεληθούν αυτής της υπηρεσίας. Η αποστολή newsletter από την Εταιρία είναι απόλυτα συμβατή με τους κανονισμούς αποστολής αλληλογραφίας.


ΣΤ. Αποστολές και παράδοση

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Τόποι Παράδοσης
Το ηλεκτρονικό μας σύστημα παραγγελιών επεξεργάζεται τα δεδομένα της παραγγελίας σας και το προσωπικό μας αποστέλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα (Αποστολές Μόνο στην Ελλάδα)
 
Κόστος Μεταφορικών
Για παραγγελίες άνω των 50€ το κόστος μεταφορικών έιναι είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για παραγγελίες μικρότερες των 50€ το κόστος ανέρχεται σε 2,85€ για όλη την Ελλάδα.
Επιπλέον σας ενημερωνουμε ότι υπάρχει χρέωση αντικαταβολής 2,00€ για όσες παραγγελίες γίνουν με τη μέθοδο της αντικαταβολής.
Χρόνος Παράδοσης
Οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για Ημαθία ή και 2-4 εργάσιμων ημερών για την Υπόλοιπη Ελλάδα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εταιρεία μας δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.
Κατά την υποβολή της παραγγελίας, λαμβάνετε αυτόματα ένα e-mail που δείχνει τι ακριβώς έχετε παραγγείλει. Στη συνέχεια το προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικός στον αριθμό που δηλώσατε για την επιβεβαίωση του τρόπου αποστολής και του τρόπου πληρωμής. Εσεις δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει ήδη δρομολογηθεί και μπορείτε να βλέπετε την εξέλιξή της στη σελίδα Εξέλιξη Παραγγελίας!

 


Η. Επιστροφές και αλλαγές
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας του καταναλωτή (Ν.2251/1994).
Προσοχή : Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση δηλαδή δεν είναι λερωμένο, αλλοιωμένο ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε κατάσταση πέραν της αρχικής του ή έχει χρησιμοποιηθεί ή ανοιχτεί από το περίβλημά του.
Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο που αποδεικνύει την αγορά του.
Αλλαγές
Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ή αντικατάστασης του προϊόντος αν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος. Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα αποστολής των νέων προιόντων εφόσον παραλάβουμε εκείνα της αρχικής σας παραγγελίας.
Οι επιστροφές ή οι αλλαγές θα γίνονται δεκτές εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία με το προσωπικό μας.
Επίλυση Διαφορών

Με βάση τον Κανονισμό 524/2013, σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί μετά από επικοινωνία με εμάς ή αν θέλετε να κάνετε κάποια καταγγελία μπορείτε να προσφύγετε σε διαδικασία ADR (Alternative Dispute Resolution) μέσω της Ευρωπαϊκής πλατφόρμας ODR (Online Dispute Resolution) στο link https://webgate.ec.europa.eu/odr


Θ. Τρόποι πληρωμής

Στο Cafellinion – Καφελλήνιον μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους!

  • Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά κατά την παραλαβή στην διευθυνση επιλογής σας (σπίτι/γραφείο κλπ) ή στο φυσικό κατάστημα Courier της περιοχής σας.

  • Τραπεζικό έμβασμα, Viva Payments – Viva Wallet ή Ε-Banking

Εύκολα, γρήγορα και ασφαλή μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω τραπεζικών εμβασμάτων ή ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω E-Banking ή στη τράπεζα.

  1. Καταθέστε τα χρήματα σε έναν από τους λογαριασμούς που θα εμφανιστούν με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  2. Στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο info @ cafellinion.gr ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην εκτέλεση της παραγγελία σας.
  • Πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα στη Νάουσα Ημαθίας

Κατά την παραλαβή των προϊόντων με μετρητά, ή με αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης. Σε ειδικές περιόδους πολύ υψηλής ζήτησης που κάποια από τα προιόντα μας εξαντλούνται γρήγορα, ενδέχεται να είναι διαθέσιμη η πληρωμή μόνο με τραπεζική κατάθεση. (Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων άμεσα για επιστροφές που θα γίνουν εντός 30 ημερολογιακών ημερών).Όλες οι συναλλαγές σε αυτή την ιστοτοποθεσία γίνονται σε Ευρώ, οπότε οι τιμές σε άλλα νομίσματα είναι μόνο ενδεικτικές και για να μάθετε την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείτε στον οργανισμό του οποίου την κάρτα θα χρησιμοποιήσετε. To Cafellinion – Καφελλήνιον διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλεiας.* Τα επιπλέον έξοδα προκύπτουν από χρεώσεις της επιχείρησης που αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της συναλλαγής και δεν είναι της Cafellinion – Καφελλήνιον. Αυτά τα έξοδα καλύπτονται από τον πελάτη.